Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cūkgaļa sautēta darzeņu sulā

2005. gada 27. septembris
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
1 min
1. Cūkas sķiņki griež šķēlēs kā karbonādi un izklopē, klopējot ber Vegetu un piparus pēc garšas kā kuram patik saļums un stiprums!
2. Tad sagriež sīpolus šķēlēs un kārto gaļu un sīpolus kārtām.
3. Pagatavo marinādi no etiķa vai citronu sulas un aplej, gaļu marinādē janotur no 1-3 stundām var ari ilgāk.
4. Iemarinēto ģaļu ņem un uz karstas panas ātri mazos taukos vai eļļā apcep brūnu, sīpolus no marinādes arī apcep un liek visu sautējamā katlā, pievieno rīvētus burkanus, parlej ar panas novārijumu lai knapi apsedz gaļu un pasautē apmēram 15-20min.
5. Tad pielej paku dārzeņu sulas un tajā sautē vel apmēram 15-20min kad gaļa mīksta pievieno krējumu pēc garšas!
6. Pasniedz ar rīsiem, kartupeļiem vai dārzeņiem, klāt iet labs sarkanvīns!
Uz augšu