Ābolu biezenis

4 1

Sastāvdaļas

  • Āboli 2.5-3.00 kg
  • Ūdens -1.5-2.0 glāzes
  • Cukurs 200-300 g

Pagatavošana

20 min.
  1. Ābolus nomizo,sagriež nelielās šķēlēs,liek katlā,pievieno ūdens un liek uz plīts sautēties (15-20 min),kad āboli paliek pa vienmērīgo masu,pievieno cukuru un rūpīgi samaisa.Karstu saliek burkās un aizskrūvē ar vāciņu.Pēc garšas var pievienot arī kanēli. Glabāt ledusskapī. Ļoti labi der pankūkam,pīrāgiem ,ka arī karstmaizem.

Komentāri

Kristiāna 2012. gada 30. augusts 12:52
Vai pagrabā var turēt šo biezeni, bez pasterizēšanas??
Svetlana Beķere 2009. gada 8. oktobris 13:47
Tas biezenis var glabāties ledusskapī ļoti ilgi (man 1 burciņa stāv jau 2 gadus!!!)
Demija 2009. gada 8. oktobris 13:43
Man visu ziemu ābolu ievārījums lieliski glabājas istabas temperatūrā bez pastarizēšanas, un netikai ābolu ievārījums.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi