Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Sautēta cūkgaļa sinepēs

2005. gada 24. septembris
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
65 min
1. Gaļu sagriež mazos gabaliņos, liek cepties kausētā sviestā.
2. Pa to laiku sagriež sīpolus un sasmalcina ķiplokus.
3. Cūkgaļu liek katliņā, pārlej ar buljonu, pievieno sāli, ja nepieciešams un sautē 20 minūtes.
4. Pa to laiku pannā apcep sīpolus ar ķiploku.
5. Pēc 20 minūtēm pievieno klāt saceptos garšaugus, sautē visu kopā 10 minūtes.
6. Tad lej klāt saldo krējumu, iemaisa sinepes ar sinepju graudiņiem un visu kopā sautē, līdz mērce paliek biezāka.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu