Sākums > Receptes > Zupas

Līdakas zupa pie ezera

2005. gada 23. septembris
Foto: Armanda Sokolovska
Pagatavošana
1 min
1. Līdaku liek vārošā ūdenī ,kad sāk vārīties kārtīgi noputo.Vāra tik ilgi kamēr līdaka gandrīz mīksta(10min.)
2. Tad ar putu karoti izsmeļ biezumus.
3. Buljonā liek sarīvētus burkānus un kubiņos sagrieztus kartupeļus un vāra mīkstus(10-15min).
4. Kamēr zupa vārās tikmēr noloba zivs gaļu no spurām ,galvas ,lielās asakas un filejas ja tādu pievienojām.Tad liekam zivs gaļu un garšvielas pie zupas un pavāram (5min).
5. Vislabāk šī zupa garšo pie ezera ,kur līdaka noķerta.
Uz augšu