Maltās gaļas mērce (sarkanā)

3 1
Maltās gaļas mērce (sarkanā)
Foto: Depositphotos
Mērce, kura saderēs gan ar kartupeļiem, gan rīsiem, gan makaroniem, gan griķiem!

Sastāvdaļas

  • 400 g maltās gaļas
  • 1 burkāns (var nepievienot)
  • 1 buņdžiņa konservētu tomātu bez mizas
  • 1 čili pārksts (var nepievienot)
  • Tomātu mērce
  • Sāls
  • Pipari
  • Universālā gaļas garšviela
  • Baziliks
  • Var pievienot arī sojas un vorčesteršīras mērces

Pagatavošana

30 min.
  1. Uz pannas maisot apcep malto gaļu līdz tā sāk nedaudz palikt brūna.
  2. Pabīda malto gaļu uz malām un pa vidu apcep sarīvētus burkānus.
  3. Kad burkāni apcepušies arī tos pabīda uz malām un apcep smalki sagrieztu čili.
  4. Kad viss apcepies pievieno saspaidītus konservētos tomātus, tomātu mērci un garšvielas. Sautē uz lēnas uguns vēl vismaz 5 minūtes.
  5. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni