Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cepetis - sautēts gurķu marinādē

2005. gada 21. septembris
Foto: Aelita Plūksna
Pagatavošana
1 min
1. Cūkgaļu apvārta šašlika garšvielās un apcep uz pannas brūnu.
2. Apcepto gaļu liek katliņa.
3. Sacep uz pannas labi daudz sīpolu kopā ar ripiņās sagrieztiem marinētajiem gurķiem.
4. Saceptos sīpolus un gurķus liek katlā pie gaļas un pārlej ar gurķu marinādi.
5. Gaļu sautē kamēr tā mīksta.
6. Gaļu izņem no katla un uztumē mērcīti no sīpoliem un gurķiem.
7. Garšo ļoti labi, nav pārāk stiprs, jo sautēšanās laikā marinādes etiķis ir tikpat kā izgarojis.
8. Piedevās es gatavoju follijā ceptus mazos kartupelīšu ar visu mizu, kuriem klāt pielikta viena ½ karotīte sviesta un nedaudz "Vegettas" garšvielas.
Uz augšu