Cepetis - sautēts gurķu marinādē

3 1

Sastāvdaļas

  • Cūkgaļa cepetim - vesels gabals
  • Marinētie gurķi
  • Sīpoli
  • Garšvielas šašlikam
  • Piedevās - kartupeļi cepti follijā

Pagatavošana

1 min.
  1. Cūkgaļu apvārta šašlika garšvielās un apcep uz pannas brūnu.
  2. Apcepto gaļu liek katliņa.
  3. Sacep uz pannas labi daudz sīpolu kopā ar ripiņās sagrieztiem marinētajiem gurķiem.
  4. Saceptos sīpolus un gurķus liek katlā pie gaļas un pārlej ar gurķu marinādi.
  5. Gaļu sautē kamēr tā mīksta.
  6. Gaļu izņem no katla un uztumē mērcīti no sīpoliem un gurķiem.
  7. Garšo ļoti labi, nav pārāk stiprs, jo sautēšanās laikā marinādes etiķis ir tikpat kā izgarojis.
  8. Piedevās es gatavoju follijā ceptus mazos kartupelīšu ar visu mizu, kuriem klāt pielikta viena ½ karotīte sviesta un nedaudz "Vegettas" garšvielas.

Komentāri

Irita Skurjate 2015. gada 17. jūlijs 18:30
Loti gribu izmeginat jusu recepti, bet man gribetos zinat katras piedevas daudzumu.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni