Latgales salāti ar pasterizēšnu

3 1

Sastāvdaļas

  • 2 kg gurķi
  • 1.5 ēdamk.sāls
  • 2 ēdamk.cukurs
  • 1 ēdamk.esence
  • 0.5 kg sīpoli
  • Eļļa

Pagatavošana

1 min.
  1. gurķus nomizo un sagriež ripiņās
  2. liek katlā ,liek klāt visus komponentus un izmaisa
  3. masu atstāj uz 12 stundām ik pa laikam apmaisot lai veidotos šķidrums
  4. tad liek burkās, katrai burkai virsū uzlej 1tējk. eļļas un 15min. pasterizē
  5. Gurķi sanāk kraukšķīgi!

Komentāri

marcelo 2011. gada 29. jūlijs 02:07
ko darit ar sipoliem

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi