Laša sainīši

4 1

Sastāvdaļas

  • 4 šķēles laša fileja
  • Malti baltie pipari
  • 1 citrona sula
  • 2 ēd.k. balzametiķa
  • 50 ml olīveļļa
  • Saišķītis garšaugu - pētersīļi, dilles, baziliks
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 100 ml sausais baltvīns

Pagatavošana

1 min.
  1. Laša fileju nomazgā, nosusina. Apsāla, piparo, apslaka ar citrona sulu un etiķi. Uz cepešpannas izliek 4 palielas folija loksnes un apziež tās ar olīveļļu.
  2. Garšaugus smalki sakapā, ķiploka daiviņas izspiež caur spiedi un pievieno garšaugiem.Uz katras folija loksnes liek vienu laša gabalu.Garšaugu maisījumam pielej baltvīnu un atlikušo olīveļļu - maisījumu uzziež laša fileja i.
  3. Laša sainīšus satin, liek cepeškrāsnī un cep ~ 15 min mērenā karstumā.
  4. Var cept arī uz grilla.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni