Vistas un rīsu zupa

4 1
Vistas un rīsu zupa
Foto: Depositphotos

Sastāvdaļas

  • 200 - 400 g vistas ar kaulu
  • 3 burkāni
  • 3 kartupeļi
  • 1 sauja rīsu
  • Dilles
  • Sāls
  • Pipari
  • 2 - 3 l ūdens

Pagatavošana

45 min.
  1. Katlā uzvāra ūdeni, pievieno vistu. Sagaida, kas vista uzvāras - noputo.
  2. Pievieno sagrieztos burkānus burkānus un garšvielas.
  3. Vāra kamēr vista un burkāni pusmīksti, pievieno nomazgātus rīsus un kartupeļus.
  4. Vāra līdz kartupeļi un rīsi gandrīz gatavi. Izņem, atkaulo vistu un liek atpakaļ katlā.
  5. Pievieno vēl sasmalcinātas dilles, pavāra 5 min., pagaršo, ja vajag pievieno to.
  6. Pasniedz zupu ar izšķīdinātu krējumu un svaigiem lociņiem.
  7. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Una 2014. gada 22. aprīlis 16:27
Vistas šķiņķus novāra vienus pašus. Vistu ieliek bļodā atdzist. Buljonu nokāš, lai tīrs. Buljonā liek burkānus, sauju rīsus un saldētus zaļos zirnīšus. Kamēr vārās atdala vistas galu no kauliem un sagriež, pievieno zupai. Pievieno sāli. Ja ir vēlme arī piparus. Kad viss gatavs, piegriež dilles, ja ir vēlme. Vegeta, kas ir garšas pastiprinātājs nav nepieciešama. Kādas vēl olas vistas zupa? Lūk tā ir īstā vistas zupa ar bērnības garšu! Turklāt dabīga un veselīga.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas