Konservēti dārzeņi aukstajai zupai

3 1

Sastāvdaļas

  • 1 kg.bietes
  • 200 gr.burkāni
  • 120 gr.sīpoli
  • 80 gr.zaļumu
  • 40 gr.sāls
  • 40 gr.cukurs
  • 2 -3ēdk.etiķis9%

Pagatavošana

1 min.
  1. bietes,burkānus vāra pusmīkstus,nomizo,sagriež četrkantīgos gabaliņos.sīpolus,zaļumus (pētersīļu lapiņas un dilles)smalki sagriež.katlā liek sagatavotus dārzeņus,sāli,cukuru un pārlej verdošu ūdeni,lai tas pārklātu dārzeņus.uz mazas liesmas vāra 5min.beigās pievieno zaļumus.tīrās0,5.l. burkās ielej etiķi 1-1,5ēdk.,iepilda karstos salātus,uzliek vāciņu,pievalcē.liek sterilizēt 100grādu t. 0,5l.-20min.,1l.-25-30min.aizvāko,ar vāciņu uz leju 30min.pievieno aukstajai zupai pirms pasniegšanas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi