Sākums > Receptes > Konservējumi

Konservēti dārzeņi aukstajai zupai

2005. gada 17. septembris
Foto: Dace Miltiņa
Pagatavošana
1 min
1. bietes,burkānus vāra pusmīkstus,nomizo,sagriež četrkantīgos gabaliņos.sīpolus,zaļumus (pētersīļu lapiņas un dilles)smalki sagriež.katlā liek sagatavotus dārzeņus,sāli,cukuru un pārlej verdošu ūdeni,lai tas pārklātu dārzeņus.uz mazas liesmas vāra 5min.beigās pievieno zaļumus.tīrās0,5.l. burkās ielej etiķi 1-1,5ēdk.,iepilda karstos salātus,uzliek vāciņu,pievalcē.liek sterilizēt 100grādu t. 0,5l.-20min.,1l.-25-30min.aizvāko,ar vāciņu uz leju 30min.pievieno aukstajai zupai pirms pasniegšanas.
Uz augšu