Cepta zivs fileja

4 1
Cepta zivs fileja
Foto: Depositphotos.com
Es vienmēr pirku zivi (heks, putasu) ar asakām (iznāk lētāk), mājās ar nazi izņēmu tās (asakas izmanto zupai,mazliet vārīt,tad caur sietu).

Sastāvdaļas

  • 2 zivs filejas (baltās)
  • 2 olas
  • 2 ēd. k. miltu
  • 1 daiviņa/s ķiploka
  • Sāls pēc garšas
  • Pipari pēc garšas
  • Skābais krējums
  • Dilles

Pagatavošana

20 min.
  1. Olsa sakuļ ar sāli, pipariem un spiesto ķiploku.
  2. Zivs fileju apviļā miltos, tad sakultā olā.
  3. Cep sakarsētā pannā ar eļļu, līdz gatava.
    Pasniedz ar skābu krējumu un svaigām dillēm. Garšai un skaistumam var piedāvāt citronu.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni