Marmelādes un riekstu torte

4 1

Sastāvdaļas

  • Pamatam: 500 gr cepumu Selga, 500 gr marmelādes, 5 ēd.kar. cukura, 50 riekstu kodolus,100 gr sviesta, marmelādi var arī mazāk, vai daļu pievienot biezpienam
  • Krāmam: 500 gr biezpiena, 2 ēd. kar. cukura, 200 gr saldā krejuma, 1 pac. vaniļas cukura

Pagatavošana

60 min.
  1. Cepumus samaļ , marmelādi sagriež gabaliņos. Katliņā ieber 5 ēd karotes cukura un kausē pēc tam ieber tur sadrupinātus riekstus un noņem no uguns. Un atri maisa lai uz riekstiem veidotos cukura gasroziņa. Bļodā rūpīgi samaisa samaltos cepumus, marmelādi un riekstus klāt pieliekot izkausētu sviestu.
  2. No masas izveido tortes pamatu, tortes formā, vai traukā.
  3. Krēmam: samaļ biezpienu ievieno saputotu saldo krējumu ar cukuru, vanilīnu un liel virsū tortes pamatam. Visu liek ledusskapī.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize