Komentāri par: Vecāsmammas brūkleņu zapte

Ļoti garšīgs pie pankūkām. Ideāls biskvīta ruletēm, tortēm, groziņiem zem putukrējuma.
aija 2016. gada 26. septembris 13:17
kaa var vaariit ar baltajiem dzidrajiem,ja tie jau beidzas,bet bruuklenes tik saakas...,es citus rudens aabolus liksu.
Dzintra 2012. gada 28. augusts 21:59
Mana vecmāmiņa un mamma vārīja brukleņu, rudens ābolu ievarijumu,uzglabāja māla podā.Bruklenes ievāca gatavas,saplaucēja,nolika vēsumā,kad bija gatavi rudens sarkanie āboli tad vārīja zapti,cukuru nelika klāt.Pirms ēšanas piebēra.
Dace 2011. gada 29. augusts 09:45
Mana vecmāmiņa arī tā darīja - uzvārīja bez cukura un ziemā paši pievienojām cukuru, cik gribējām.
Rudīte 2009. gada 28. jūlijs 15:06
Vislabākais ievārījums ir: savārīt brūklenes kopā ar āboliem bez cukura.ievārījums ļoti labi uzglabājas un nebojājas bez cukura.Sapilda traukā.Ievārījumu pievieno pēc vēlēšanās pirms lietošanas.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi

Jaunākās receptes