Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cūkgaļas rulete aukstajam ēdienam

2005. gada 13. septembris
Foto: Dace Miltiņa
Pagatavošana
1 min
1. sāli,cukuru,sinepes pulveri,maltos melnos piparus visu sajauc,iesmērē cūkas filejai,satin un apsiet ar stingru kokvilnas diegu,liek aukstumā iemarinēties uz dažām stundām.tad apcep no visām pusēm brūnu,liek katlā,ieliek ķiploku daiviņas,lauru lapas,piparu graudiņus,aplej ūdeni,tā lai būtu apsegta rulete,liek vārīt uz vidējas uguns 2stundas.tad noņem no katla,atdzesē,liek zem sloga aukstumā uz 7-8stundām(labāk uz nakti).tad noņem diegu,sagriezt skaistās šķēlēs.
Uz augšu