Sākums > Receptes > Uzkodas

Svaigu dārzeņu salāti 2

2005. gada 12. septembris
Foto: laurita
Pagatavošana
1 min
1. Notīrītus burkānus, ziedkāpostus un selerijas sakni sālā ūdenī vāra mīkstus. Burkānus ar sakņu nazi sagriež iegarenos gabaliņos, selerijas sakni kubiņos, ziedkāpostus sadala mazos gabaliņos. Buljonam pievieno citrona sulu pēc garšas, uzbriedinātu želatīnu un karsē kamēr želatīns izkūst. Apaļās veidnītēs ielej gaļas buljona želeju (0,5 cm biezā kārtā) un sarecina. Virsū liek zirnīšus un pārējos dārzeņus. Pārlej auksto buljona želeju, sarecina. Sarecējušu no veidnītēm izgāž uz piemērota lieluma šķīvīšiem. Klāt pieliek seleriju lapiņas.
Uz augšu