Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistas filejas kraukšķi ar riekstiem

2005. gada 12. septembris
Foto: Mairita Ločmele
Pagatavošana
1 min
1. Vistas filejas sagriez 1cm plānās šķēlītēs. Ar rokas blenderi samal riekstus drupatās. Vienā bļodiņā sakul abas olas, pievienojot nedaudz sāls. Otrā bļodiņā ieber miltus un arī tajos iemaisi šķipsniņu sāls. Trešajā bļodiņā ieber rīvmaizi un samaisi ar samaltajiem riekstiem.
2. Sakarsē pannu un ielej tajā dierzgan daudz eļļas, lai pannas apakšā būtu nosegta. Sagrieztos vistas filejas gabaliņus apviļā miltos, tad olā un visbeidzot rīvmaizē ar riekstiem. Liec uz pannas un cep zeltaini brūnos no abām pusēm.
Uz augšu