Pasta ar malto gaļu un lečo

3 1
Pasta ar malto gaļu un lečo
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 500 g pastas
  • 200-300 g lečo salātu
  • 500 g maltās gaļas
  • 1 liels sīpols
  • Sāls
  • Pipari
  • 50-70 g siera
  • Zaļumi pasniegšanai

Pagatavošana

25 min.
  1. Uz pannas sacep malto gaļu ar smalki sagrieztiem sīpoliem. Pievieno sāli un piparus.
  2. Izvāra makaronus pēc instrukcijas uz pakas (nedrīkst pārvārīt, jo būs vēl drusku jāsautē).
  3. Attaisa salātu burciņu (paštaisītu vai no mammas/vecmammas dabūtu).
  4. Nokāš makaronus, liek katlu ar makaroniem atpakaļ uz mazas liesmas, pievieno sacepto gaļu un salātus.
  5. Visu samaisa. Pagaršo un ja grib, pievieno vēl sāli, garšvielas un ļauj 2 minūtes pasautēties (jāmaisa, lai nepiedeg).
  6. Ļauj vēl 2 minūtes katlā zem vāka ievilkties un tad liek pa šķīvjiem. Pasniedzot pārkaisa sieru un pievieno zaļumus.

    Labu apetīti!
    Ļauj vēl 2 minūtes katlā zem vāka ievilkties un tad liek pa...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni