Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Pasta ar malto gaļu un lečo

2005. gada 12. septembris
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
25 min
1. Uz pannas sacep malto gaļu ar smalki sagrieztiem sīpoliem. Pievieno sāli un piparus.
2. Izvāra makaronus pēc instrukcijas uz pakas (nedrīkst pārvārīt, jo būs vēl drusku jāsautē).
3. Attaisa salātu burciņu (paštaisītu vai no mammas/vecmammas dabūtu).
4. Nokāš makaronus, liek katlu ar makaroniem atpakaļ uz mazas liesmas, pievieno sacepto gaļu un salātus.
5. Visu samaisa. Pagaršo un ja grib, pievieno vēl sāli, garšvielas un ļauj 2 minūtes pasautēties (jāmaisa, lai nepiedeg).
6. Ļauj vēl 2 minūtes katlā zem vāka ievilkties un tad liek pa šķīvjiem. Pasniedzot pārkaisa sieru un pievieno zaļumus.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu