Sākums > Receptes > Salāti

Itāļu salāti ar žāvētu gaļu

2005. gada 12. septembris
Foto: Mairita B.
Pagatavošana
60 min
1. Izvāra makaronus pēc instrukcijas uz pakas (nedrīkst pārvārīt).
2. Gaļu sagriež kubiņos, sīpolu smalki sakapā, gurķus sagriež kubiņos vai strēmelītēs.
3. Atdzesētus makaronus iemaisa sagrieztajās sastāvdaļās.
4. Atsevišķā bļodiņā sataisa mērci no majonēzes, tomātu mērces un garšvielām.
5. Kad viss kārtīgi samaisīts, mērci pārlej salātiem, visu kārtīgi samaisa un ļauj ievilkties vismaz 15 minūtes.
6. Salāti ir ļoti garšīgi arī otrā dienā (ledusskapī var stāvēt pat vairākas dienas).
Uz augšu