Ātrā ābolu kūka

4 1

Sastāvdaļas

  • 5 olas
  • 1 glāze cukura
  • ¾ glāzes miltu
  • 1 tējk. cepamā pulvera
  • Āboli
  • Sviests
  • Kanēlis
  • (50 g cukura)
  • (200 g saldais krējums)

Pagatavošana

40 min.
  1. Nomizo un sagriež ābolus šķēlītēs vai daiviņās. Ābolus vajag tik daudz, lai nosegtu cepamās formas pamatni.
  2. Ieziež cepamo formu ar sviestu un izkārto ābolus. Pa virsu uzkaisa kanēli. Ja āboli skābi, tos pārkaisa ar 50 g cukura.
  3. Olas sakuļ ar cukuru un miltiem, kas sajaukti ar cepamo pulveri.
  4. Uzkarsē krāsni līdz 180 grādiem (aptuveni).
  5. Mīklu pārlej āboliem un formu liek cepties krāsnī 20 - 30 minūtes. Jāseko līdzi, lai nepiedeg.
  6. Var pasniegt karstu kopā ar putukrējumu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji. Spied šeit, lai autorizētos.

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes