Browny

3 1

Sastāvdaļas

  • Mīklai
  • ) 2 glāzes miltu
  • ) 2 glāzes cukura
  • ) 100gr sviesta
  • ) 3 ēd karotes rūgtā kakao
  • ) 1 glāze ūdens
  • 0.5 ) 0,5 glāze saldā krējuma
  • ) 1.tējkarote sodas
  • ) 2 olas
  • ) 1 tējkarote vaniļas
  • 0.5 ) 0,5 tējkarote vaniļas
  • Glazūrai
  • ) 3 ēd karotes kakao
  • ) 50 gr sviesta
  • ) 6 ēd karotes piena
  • ) 450 g pūdercukura
  • ) 1 glāze sasmalcinātu riekstu

Pagatavošana

60 min.
  1. mīkla.
  2. samaisīt sausās sastāvdaļas (milti, cukurs, kakao, sodu...)
  3. uzvārīt ūdeni un sviestu. izliet to traukā kur jau samaisītas sausās sastāvdaļas.
  4. samaisīt.
  5. pievienot saldo krējumu, olas un vaniļu un kanēli.
  6. labi samaisīt.
  7. ievietot to seklā cepamtraukā(vēlams uz cepampapīra).
  8. cep 30 min
  9. 175 grādos
  10. kamēr tas cepas pagatavot glazūru.
  11. samaisīt kakao, sviestu un pienu un uzkarsēt bet neuzvārīt!!! tad pievienot pūdercukuru un riekstus.
  12. kad kūka gatava (to var pārbaudīt ar kociņu) uzlejiet virsū glazūru (tai jābūt vēl karstai) un ļaujiet tam visam atdzist.
  13. Kūka ir ļoti viegli pagatavojama...neaiznem daudz laika,vienīgais ir vajadzīgas visas minētās sastāvdaļas. Tā sanāk neatkārtojami garšīga.
  14. cepiet..nogaršojiet...komentējiet...

Komentāri

Sintija 2012. gada 12. marts 18:22
Makes 16-20
140g butter
200g good-quality dark chocolate
RELATED ARTICLES
Pop-up restaurants in London 26 Aug 2010
225g sugar
60g good-quality unsweetened cocoa
1 tsp vanilla
2 eggs
60g plain flour
Preheat oven to 160C/gas mark 3 and line a baking tray (about 15 x 25cm). Melt the butter, chocolate and sugar together on a medium heat, being careful not to burn the chocolate, and mix well. Sieve in the cocoa and remove from the heat. Cool slightly and add the vanilla, then the eggs, one at a time, mixing well after each one. Add the flour and beat until well combined and glossy. Pour into the lined tin, spread evenly and bake until a wooden skewer comes out almost clean but not quite, about 20 minutes. Cool and cut into slices.
Inese Vilciņa 2010. gada 25. novembris 12:02
cik liela veidne ir jāņem??
Daina 2010. gada 26. jūlijs 00:00
Lieliska kūka, perfekta!!!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize