Svaigu tomātu krēmzupa

5 1
Svaigu tomātu krēmzupa
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 2 kg svaigu tomātu
  • 2 sīpoli
  • 50-100 g eļļas
  • Siers
  • Baltmaizes grauzdiņi
  • Dilles
  • Cukurs pēc garšas
  • Sāls pēc garšas
  • Eļļa

Pagatavošana

30 min.
  1. Tomātus, sīpolus sagriež.
  2. Pannā ar eļļu sautē, kamēr tomāti izjukuši un sīpoli mīksti.
  3. Tad izberž caur sietu.
  4. Liek katlā tomātu masu bez sēklām un mizām. Mazliet pavāra, pēc garšas pievieno sāli, cukuru (tomāti parasti skābi), samaisa. uz šķīvja
  5. Bļodā lej karsto tomātu masu, uzkaisa rīvētu sieru, baltmaizes grauzdiņus, sasmalcinātus zaļumus.

    Lai labi garšo!
    Bļodā lej karsto tomātu masu, uzkaisa rīvētu sieru, baltmaiz...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

onomotopoēze 2013. gada 15. augusts 14:55
ancite, savu pašpasludināto garšu pazinējas titulu vai iebāzt vienā vietā. NEkādas vainas recepeti
ancite 2010. gada 12. aprīlis 21:55
Esmu pret vegetu! Un, man kā garšu pazinējai šī recepte atgādina studentu kopmītnēs strēbto viru. Kur pazūd tomātu zupai raksturīgās garšvielas- baziliks un oregano, un arī ķiplociņš?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas