Tītara fileja alū

2005. gada 7. septembris
Foto: Madre
Pagatavošana
1 min
1. Fileju ierīvē ar sāli un pipariem. Sautējamā katlā liek sviestu, sakarsē to un no visām pusēm apcep fileju. Pārlej ar 1/3 glāzes alu. Liek vidēji karstā cepeškrāsnī, aplaista ar buljonu un cepina 20-30 minūtes. Pirms gatavības pieliek maza izmēra vienādus kartupelīšus, šķēlēs sagrieztus burkānus un sagrieztus lociņus. Uzkaisa nedaudz cukuru un pārlej ar atlikušo buljonu. Turpina sautēt vēl kādas 40-50 minūtes. Beigās aplaista ar vēl 1/3 glāzes alus.
2. Nolej cepeša šķidrumu un no tā gatavo mērci, gatavu pārlej filejām.
3. Pasniedz ar dārzeņiem.
Uz augšu