Sākums > Receptes > Zupas

Aukstā tomātu sulas zupa

2005. gada 6. septembris
Foto: Depositphotos
Pagatavošana
10 min
1. Visas sastāvdaļas vai nu sasmalcina blenderī, vai smalki sagriež vai sarīvē uz rupjās rīves. Es personīgi iesaku smalki sagriezt, jo tad var redzēt, ko apēd :).
2. Sulu bļodā, smalkumus iekšā, ar karoti samaisa un pēc garšas nosaka, ko nu katrs vēl gribētu pielikt!
3. Beigās pielieku ripās sagrieztas zaļās olīves un šķidrumu arī pieleju. Ierīvēju katram atsevišķi šķīvī čedaras sieru,ieberu pāris sausmaizes grauzdiņus un nedaudz bazilika.
4. Man garšo un ceru, ka vismaz kādam no Jums arī garšos!
5. Labu apetīti!
Uz augšu