Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistas tīteņi ananāsu sulā

2005. gada 10. aprīlis
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
70 min
1. Fileju sagriež loksnītēs un iemarinē uz nakti, apsmērējot ar majonēzes un garšvielu maisījumu. Kuragu izmērcē. Tad katrai filejas loksnītei liek virsū kuraguas un ananāsa gabaliņu. Veido tītenīšus, kurus nosien ar diegu. Tīteņus labi apcep uz pannas, noņem diegus un liek sautējamā traukā. Ananāsu sulu izmaisa ar miltiem un pārlej tītenīšus, lai tie būtu labi pārklāti. Sautējamā traukā liek arī atlikušo kuragu. Sautē apmēram 20-30 minūtes līdz ir gatavs. Pa to laiku sarīvē sieru. Tīteņus liek uz šķīvjiem un pasniedz ar rīsiem, pārlejot tos ar mērci.
Uz augšu