Biezpiena sacepums ar citronu

3 1

Sastāvdaļas

  • Sacepumam
  • 1 kg biezpiens
  • 250 gr cukurs
  • 9 gb olas
  • 200 gr sviests
  • 4 ēd.karotes manna
  • 1 lielāka citrona miziņa
  • 100 gr rozīnes (bez kauliņiem)
  • 100 gr žāvētas cidonijas vai citi augļi
  • Maisījumam
  • 1 glāze krējums
  • 4 ēd.karotes cukurs
  • 1 lielāka citrona miziņa

Pagatavošana

1 min.
  1. Biezpienu samaļ vai citādi sastrādā viendabīgā masā. Cukuru sakuļ kopā ar sviestu, pievieno mannu, olu dzeltenumus, žāvētos augļus, rīvētu citrona miziņu un biezpienu. Stingri saputo olas baltumus un uzmanīgi iecilā jau samaisītajā masā. Liek formā un cep cepeškrāsnī aptuveni 1 stundu.
  2. Maisījums:
  3. Sajauc krējumu ar cukuru un rīvētu citrona miziņu. Kad sacepums gandrīz gatavs, maisījumu tam pārlej maisījumu un vēl 5-10 minūtes pacep cepeškrāsnī.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti