Sākums > Receptes > Deserti

Biezpiena krēms ar augļu želeju

2005. gada 5. septembris
Foto: Anita Vasariņa
Pagatavošana
120 min
1. Krēmam: 4 tēj.k želantīna, 1. gl vārīta ūdens sajaukt, pielej klāt1.gl vāroša piena,
2. Saputo 250 gr. sviesta 1,5 gl. cukura, 4 olas dzeltenumus, vanilīns. Pievieno 350 gr. sakapātu biezpiena, iecilā saputotus olas baltumus. Pievieno uzbriedināto želantīnu. Saliek trauciņā un gaida līdz sacietē. Saliek pa virsu augūs , vai cepumus, vai vafeles un uzlej viesū augļu želeju.
3. Augļu želejai: 0,5 litri sulas, 1 ēd.karoti želantīna, 1,5 gl ūdens.
4. Kad viss sacietējis pasniedz desertu. Ir ļoti gards.
Uz augšu