Biezpiena krēms ar augļu želeju

3 1

Sastāvdaļas

  • 1.5 Krēmam: 4 tēj.k želantīna, 1. gl ūdens, 1.gl piena, 250 gr. sviesta 1,5 gl. cukura, 4 olas, vanilīns, 350 gr. biezpiena
  • 0.5 Augļu želejai: 0,5 litri sulas, 1 ēd.karoti želantīna, 1,5 gl ūdens

Pagatavošana

120 min.
  1. Krēmam: 4 tēj.k želantīna, 1. gl vārīta ūdens sajaukt, pielej klāt1.gl vāroša piena,
  2. Saputo 250 gr. sviesta 1,5 gl. cukura, 4 olas dzeltenumus, vanilīns. Pievieno 350 gr. sakapātu biezpiena, iecilā saputotus olas baltumus. Pievieno uzbriedināto želantīnu. Saliek trauciņā un gaida līdz sacietē. Saliek pa virsu augūs , vai cepumus, vai vafeles un uzlej viesū augļu želeju.
  3. Augļu želejai: 0,5 litri sulas, 1 ēd.karoti želantīna, 1,5 gl ūdens.
  4. Kad viss sacietējis pasniedz desertu. Ir ļoti gards.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti