Biezpiena krēms

4 1

Sastāvdaļas

  • 1.5 Krēmam: 4 tēj.karotes želantīna, 1 gl. ūdens, 1 gl. piena, 250 gr. sviesta, 1,5 gl.cukura, 4 olu dzeltenumi, vanilīns, 350 gr. biezpiena, 4 olu baltumi
  • 0.5 Augļu želejai: 0,5 litri sulas,1ēd. karoti želantīna uzbriedina 0,5 gl. ūdens. Pielej sulai
  • Ogas, vai cepumus, vai vafeles

Pagatavošana

120 min.
  1. Kēmam: Uzbriedina 4 tēj.karotes, 1 gl.vārīta ūdens, 1gl. vārīta piena.
  2. 250 gr. sviesta saputo kopā ar cukuru un olu dzeltenumiem, vanilīnu. Pievieno samaltu biezpienu un iecilā saputotus olu baltumus. Pievieno uzbriedināto želantīnu ar pienu. Salej traucinā un gaida lai sacietē, pēc tam pa virsu saliek ogas, vai vafeles, cepumus un uzlej virsū augļu želeju.
  3. Pagaida līdz sacietē un gardi ēd desertu.

Komentāri

alena 2011. gada 9. februāris 13:06
man garsoja loti
Ieva Sieva 2010. gada 23. aprīlis 19:01
Tā arī nesapratu vai tas želatīns jābriedina iekš piena un ūdens? Kā pievieno olu baltumu uzputotu ( ar roku putotu) tā visa masa pārvēršas par kaut kādu ārprātu.+ tas želatīns ar ūdeni un pienu izskatās, ka produktu izniekoti, gaidu kas tur uzbriedīs...
Vai nu recepte tjap ļjap uzrakstīta vai vienkārši skatoties uz to kas iznāca man liekas ka nekā laba tur nebūs...:(((

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti