Plūmīšu lečo

5 1

Sastāvdaļas

  • Dzeltenās plūmītes - 3kg
  • 0.4 Ķiploki - 0,4kg
  • Cukurs - 2 glāzes
  • Sāls - 2 ēdamkorotes
  • Zaļumi - dilles, pētersīli, selerijas - pa buntītei

Pagatavošana

1 min.
  1. Plūmītes savāra un caur caurduri izmaisa kauliņus. Iegūtai masai pievieno sasmalcinātus ķiplokus, cukuru, sāli un zaļumus.
  2. Divas diennaktis tur, ik pa laikam - samaisot.
  3. Pilda burciņās.Karsēt nevajag.
  4. Var izmantot kā piedevu pie gaļas ēdieniem, kā arī var marinēt vistas spārniņus u.c.

Komentāri

Tija 2013. gada 3. novembris 00:01
Šis ir lielisks!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi