Ķirbju biezzupa 2

4 1

Sastāvdaļas

  • 1 liels sīpols
  • 500 g ķirbis
  • 250 g ūdens
  • 1 kubiks buljona
  • Sāls, pipari
  • 2 tjk saldais krējums

Pagatavošana

20 min.
  1. Ātri, vienkārši un garšīgi!
  2. Sagriež gabaliņos notīrītu sīpolu, kā arī ķirbi. Ieliek katliņā un pārlej pāri ūdeni (labāk mazāk, nekā vairāk) un pieliek buljonu. Tad vāra līdz ķirbis mīksts un pēc tam sablenderē visu vienā masā! Pielej saldo krējumu un sāli/piparus pēc garšas!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas