Fritēta cūkgaļa mīklā ar saldskābo mērci

3 1
Fritēta cūkgaļa mīklā ar saldskābo mērci
Foto: Depositphotos

Sastāvdaļas

  • 500 - 600 g liesas cūkgaļas
  • 2 olas
  • 2 ēd. k. miltu
  • 1 ēd. k. cietes
  • 1 burciņa ķīnas saldskābās mērces ar ananasiem
  • Sāls pēc garšas
  • Pipari pēc garšas
  • Eļļa fritēšanai

Pagatavošana

45 min.
  1. Cūkgaļu sagriež mazos gabaliņos.
  2. Bļodā iesit olas, pievieno miltus, cieti, sāli, piparus, kārtīgi samaisa.
  3. Bļodā mīklai pievieno sagriezto cūkgaļas, visu samaisa.
  4. Sakarsētā eļļā ieber pa vienai gaļu ar mīklu, vāra gaiši brūnus (nevāra pārāk ilgi, lai iegūtu tumšāku-tā nebūs garšīga), izņem, liek uz salvetes, lai notek eļļa.
  5. Pannā uzsilda mērci, pievieno fritētās gaļas gabaliņus ar mīklu, visu samaisa. Pasniedz ar rīsiem.
  6. Šī garša līdzīga ķīniešu ēdieniem.
  7. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Aigars 2012. gada 24. aprīlis 21:48
Vienkārši un garšīgi.
Evita Demidova 2009. gada 3. oktobris 19:55
Baigi labais :))

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni