Sākums > Receptes > Zupas

Eleganta muligatawny zupa

2005. gada 31. augusts
Foto: Kārlis Streips
Pagatavošana
1 min
1. Piezīmes par sastāvdaļām: Grilētu sarkano papriku stikla burkās esmu redzējis, nedrīkstu teikt -- kur, bet tur tā ir. Marjorāns varētu būt pagrūti meklējams, ja nu specializētos gar¡vielu veikalos. Bez tā var iztikt.
2. Zupa ir pati vienkār¡ība:
3. Saliec visu katlā un uzliec to uz augstas liesmas. Ik pa brīdim maisot, ļauj zupai uzvārīties. Tad samazini liesmu un ļauj tai lēni, lēni vārīties -- četras vai pat piecas stundas (!!!). Tās masa būs samazinājusies par pusi, tā būs bieza un brūnīgsnēja un ļoti, ļoti, ļoti gar¡īga. Pirmo pāris stundu laikā ik pa laikam zupu apmaisi, bet pēdējās stundas laikā -- mazāk. Pasniedz galdā karstu.
Uz augšu