Sākums > Receptes > Dzērieni

Riktīga asiņainā mērija

2005. gada 31. augusts
Foto: Kārlis Streips
Pagatavošana
5 min
1. Proporcijas Asiņainajai Mērijai ir garšas jautājums, bet visas minētās sastāvdaļas tajā iederas un pienākas.
2. Uz litra pakas tomātu sulas ar nepieciešamo daudzumu šņabja, pāris ēdamkarotes Vorčesteršīras mērces, kārtīgu ēdamkaroti mārrutku, piecus, sešus pilienus Tabasco (vai arī vairāk, ja tīk), krietns spiediens citronu sulas. To visu samaisa labi kopā BEZ LEDUS.
3. Kad Mērija ir samaisīta, pielej kārtīgu šļuku tumšā alus un samaisi vēlreiz. Tici, tas būs ļoti, ļoti garšīgi.
4. Lielas glāzes vai alus kausa malu samtirini un tad iemērc rupjajā sālī. Ielej tajā Asiņaino Mēriju, glāzē ieliec notīrītu selerija kāta stienīti.
5. Lai garšo!
Uz augšu