Rupjmaizes pudiņš ar āboliem 2

5 1

Sastāvdaļas

  • 200 g rudzu maizes
  • 8 āboli
  • 1 ēdamkarote mannas
  • 2 ēdamkarotes cukura
  • 2 olas
  • 1 glāze piena

Pagatavošana

1 min.
  1. Maizi sarīvē, viegli apžāvē.
  2. Samaisa ar sarīvētiem āboliem (ābolus nemizot), mannu,cukuru,olu dzeltenumiem un pienu.
  3. Uzmanīgi iecilā saputotus olu baltumus.
  4. Liek ietaukotā veidnē, grezno ar ābolu daiviņām.
  5. Cep cepeškrāsnī.

Komentāri

burviga meitene 2011. gada 27. februāris 19:07
tikko ka visu samaisiju, un jau mikla vien ir bezgala garsiga.
Ta ka ir ziema, un rudens aboli nav pieejami, izmantoju zavetus auglus mercetus uzkarseta saldeni skaba sirupa, sajaukta 1:1 ar udeni. Tatad pienu vairs neleju. Un ta ka rupjmaize sajaukta kopa ar manna paguva pamatigi uzbriest, 2 olu vieta pieliku 3. Pagaidam vel ir cepeskrasni, bet smarzo garsigi, ar nepacietibu gaidu rezultatu. A, pievienoju ari nedaudz vanilina un kartigu kanela standzinu.
ādolfs trīcvaidziņš 2009. gada 10. novembris 09:58
Pamēģināju,galīgi garām.Laikam trūkst kādas sastāvdaļas,jo sanāk galīgi pliekani :(

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize