Gardais sautējums

5 1

Sastāvdaļas

  • Kartupeļi1-2kg
  • Burkāni2-3
  • Kāposti4daļa no galviņas
  • Konservēti zaļie zirnīši1bundža
  • Maltā gaļa500gr
  • Sīpols
  • Dažas daiviņas ķiploki
  • Ūdens
  • Tomātu mērce5ēdk.(var ņemt vairāk pēc vēlēšanas)
  • Eļļa cepšanai
  • Zaļumi
  • Vegeta pēc garšas

Pagatavošana

1 min.
  1. pannā cep malto gaļu ar sagrieztiem sīpoliem,rupjās rīvēs rīvēti burkāniem.kad tie gatavi,liek tomātu mērci,spiestu ķiploku.cep gatavu.katlā mazliet ūdeni (apmēram aizņem vienu no trešās daļas)uzvāra,ieber iekšā sagrieztus kāpostus,vāra līdz pusmīksti,ieber iekšā sagrieztus kartupeļus ,vāra gatavu.virsū liek no pannas gatavo masu,maisa,pavāra,pēc garšas vegetu liek.beigās pievieno konservētus zaļos zirnīšus,zaļumus,pavāra dažas minūtes.galdā pasniedz ar krējumu.
  2. p.s.mazā ūdens daudzumā sautētie dārzeņi garšīgākie nekā lielā daudzumā ūdens.nevāra uz lielas uguns.jāliek vāku,lai šķidrums paliek pie dārzeņiem.

Komentāri

Kristīna Ošeniece 2009. gada 24. augusts 09:36
Paldies par recepti, sanāca ļoti garšīgi. Tikai maltai gaļai un burkāniem piecepu klāt vēl sarkano papriku. Vīrs ļoti slavēja :)
linda 2009. gada 4. jūnijs 20:09
pirmoreiz taisiiju vispaar sauteejumu...un sis kaa pirmais sanaaca loooti garsiigs:))

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni