Dzidrais rupjmaizes ķīselis

5 1

Sastāvdaļas

  • 1 l ūdens
  • 200 g klona maizes
  • 100 g cukura
  • 2 ēdamkarotes rozīņu
  • 3 ēdamkarotes cietes
  • Citrona vai apelsīna miziņas

Pagatavošana

1 min.
  1. Maizi cepeškrāsnī apbrūnina, tad pārlej ar verdošu ūdeni.
  2. Pēc pusstundas šķidrumu nokāš, tam pievieno rozīnes, cukuru, garšvielas un visu uzvāra.
  3. Piemaisa aukstā ūdenī izšķīdinātu cieti un vēlreiz uzvāra.
  4. Gatavo ķīseli izlej lēzenā traukā, pārkaisa ar cukuru.
  5. Atdzisušu pasniedz ar pienu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize