Marmelādes ķīselis

5 1

Sastāvdaļas

  • 700 -800 g ūdens
  • 150 -160 g marmelādes
  • 3 -4 tējkarotes cukura un kartupeļu cietes
  • 2 tējkarotes citrona sulas

Pagatavošana

1 min.
  1. Malmelādi saspaida, pārlej ar karstu ūdeni, uzliek uz uguns un izšķīdina.
  2. Pieber cukuru, uzvāra un maisot pielej aukstā ūdenī iejauktu kartupeļu cieti.
  3. Vēlreiz uzvāra, noņem no uguns, pielej citrona sulu un izmaisa.
  4. Ķīseli salej traukos un atdzesē. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti