Ābolkūka pīļu pannā

4 1

Sastāvdaļas

  • Nomizoti un šķēlēs sagriezti āboli
  • Cukurs pārkaisīšanai
  • 3 ēdamkarotes sviests
  • 3 olas
  • 1 gl milti
  • 1 kārba kondensētā piena ar cukuru
  • ½ tējkarotes soda

Pagatavošana

60 min.
  1. Samizo ābolus, tā lai pīļu panna ir līdz pusei. Pannas apakšā nelielās piciņās ieliek sviestu. Ber pannā ābolus. Pārber ar cukuru un uz 10-15 minūtēm liek cepeškrāsnī apcepties.
  2. Pagatavo mīklu.
  3. Olas sajauc ar iebiezināto pienu, miltiem un sodu. Pārlej apceptajiem āboliem un cep vēl apmēram 15 minūtes.
  4. Cepot pannai ir jāuzliek vāks. Gatavību pārbaida ar koka irbulīti. Pēc dažām minūtēm kūku izņem no pannas.
  5. Var pārkaisīt ar kanēli.
  6. Ābolu laikā ļoti garšīgs našķis.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize