Ungāru langoši

3 1

Sastāvdaļas

  • 3 palieli vārīti kartupeļi
  • 0.5 l silts ūdens
  • 0.5 glāzes silta ūdens
  • 1 ēdamkarote ķimenes
  • 50 gr raugs
  • 300 -400 gr milti
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana

60 min.
  1. 0,5 glāzē silta ūdens uzraudzē raugu.
  2. 0,5 litros silta ūdens iemaisa miltus, tā lai izveidojas pabieza putriņa, pieliek sāli, un uzraudzēto raugu. Atstāj apmēram uz pusi stundas lai uzrūgst.
  3. Kartupeļus sarīvē uz sakņu rīves vai vēl siltus saberž biezenī.
  4. Kad mīkla uzrūgusi, tad tai pievieno kartupeļus un ķimenes.
  5. Cep sakarsētā eļļā garenas pabiezas pankūkas.
  6. Pie pankūkām vislabāk garšo parastais skābais krējums, vai krējuma gurķu mērce. Ieteicams ēst kamēr vēl siltas ar kraukšķīgām malām.

Komentāri

sirmais edien karatu 2009. gada 5. oktobris 20:53
ja velaties vairakinformacijas zvanat-27129840
naruto uzumaki 2009. gada 5. oktobris 20:50
padri4kom pa can4iki

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni