Kartupeļu pankūkas ar ābolu - mārutku mērci

4 1

Sastāvdaļas

  • 1.5 kg kartupeļi
  • 2 olas
  • 4 ēdamkarotes milti
  • 1 tējkarote rupjā sāls
  • Eļļa cepšanai
  • 300 grami skābais krējums
  • 2 -3 āboli
  • 2 -3 ēdamkarotes gatavi nopērkami mārrutki
  • Sāls pēc garšas

Pagatavošana

40 min.
  1. Kartupeļus nomizo un sarīvē uz sakņu rīves. Pieliek olas, miltus, sāli un cep pankūkas.
  2. Kamēr pankūkas cepās, gatavo mērci.
  3. Nomizo ābolus un sarīvē uz sakņu rīves. Pieliek klāt mārrutkus (Labāk veikalā izvēlēties tādus, kas nav pārāk asi. Var izmantot arī nopērkamos mārrutku krēmus), sāli un krējumu.
  4. Kad pankūkas gatavas, tās pasniedz kopā ar mērci.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize