Ķirbju ķīselis

3 1

Sastāvdaļas

  • 320 g. ķirbju
  • 1 glāze ūdens
  • 3 glāzes piena
  • Cukurs pēc garšas
  • 2 ēdamk. kartupeļu miltu
  • Riekstu kodoli

Pagatavošana

1 min.
  1. Sagrieztus ķirbjus ūdenī sautē.
  2. Izberž caur sietu.
  3. Masu pievieno verdošam pienam, pieliek cukuru, kartupeļu cieti un uzvāra.
  4. Pieber sakapātus riekstu kodolus.
  5. Lej traukā, pārkaisa ar cukuru, atdzesē un pasniedz ar jāņogu vai dzērveņu mērci

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti