Virtuļi ar pildījumu

3 1

Sastāvdaļas

  • 300 gr.miltu
  • Gr.margarīns
  • 1 /3gl.piens
  • 3 olas
  • 1 tējk.cukurs
  • Naža gals sāls
  • 50 gr.rauga
  • Pildījumam
  • Biezais džems ābolu
  • Eļļa cepšanai
  • Pūdercukurs pārkaisīšanai

Pagatavošana

1 min.
  1. karstā pienā izkausē margarīnu.nedaudz sakuļ 2olas un vēl 1olas dzeltenumu,pievieno miltus,nedaudz atdzisušu pienu ar margarīnu,sāli,ar cukuru saberztu raugu.samīcītu mīklu izveltnē 3mm biezumā,ar tējas glāzi izspiež ripiņas.pusei ripu maliņas pārziež ar nedaudz sakultu olas baltumu,virsū liek pustējkaroti džema,pārējās pārliek pāri,maliņas viegli saspiež,raudzē 30 min..pēc tam karstā eļļā cep brūnu.gatavus virtuļus pārkaisa ar pūdercukuru,pasniedz ar pienu.
  2. virtuļus var pildīt ar biezpienu,vārītu gaļu,vārītām saknēm.

Komentāri

memmesdēliņš 2013. gada 30. septembris 17:42
cept vai vārīt?
sama 2013. gada 6. augusts 18:55
Paldies par recepti ļoti garšīgi sanāca,es pildīju ar svaigiem āboliem un ābolu džemu!
Sandra 2012. gada 14. janvāris 15:12
Paldies!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti