Vistu akneas saldā krējuma mērcē

3 1

Sastāvdaļas

  • 800 gr vistu aknas
  • 2 sīpoli
  • 3 burkāni
  • 250 ml saldā krējuma
  • Sāls, pipari
  • Sauja miltu
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana

40 min.
  1. Vistu aknas izklopē ar gaļas āmurīti, apviļā miltos un apcep sakarsētā eļļā.
  2. Kamēr cepas aknas uz rupjas rīves sarīvē burkānus. Sīpolus sagriež gredzenos. Burkānus un sīpolus arī apcep, pievieno piparus un sāli.
  3. Katliņā kārtās liek liek apceptās aknas, tad burkānu sīpolu maisījumu, tad atkal aknas utt. Pēdējai jābūt burkānu sīpolu kārtai.
  4. Kārtojumam pārlej saldo krējumu, katliņam uzliek vāku un uz lēnas ugums sautē apmēram minūtes 25.

Komentāri

Jānis 2013. gada 15. jūnijs 23:19
Burkānu nebija, aizvietoju ar tomātiem. Sanāca forši, domāju - nedaudz skābenāk kā ar burkāniem.
laura 2012. gada 17. oktobris 20:36
DIEVIGI GARSIGI , PALDIES PAR RECEPTI
Kristine 2011. gada 2. septembris 21:48
Loti garsigi, taisam atkartoti

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni