Cūkgaļas gulašs ar garšvielām

4 1

Sastāvdaļas

  • Cūkgaļa
  • Sīpols
  • 2 burkāni
  • 2 ķiploka daiviņas
  • Puravs
  • Paprika
  • Ūdens
  • Milti
  • Krējums
  • Garšvielas
  • Sojas mērce, pipari, karijs, ķiploksāls, diļļsāls, piedeva cūkgaļai, majorāns

Pagatavošana

1 min.
  1. Sagriež cūkgaļu mazos gabaliņos.Tāpat sagriež sīpolu, burkānus, puravu un papriku. Liek cepties sagrieztos sīpolus,burkānus, puravu un ķiplokus (kurus izspiež caur ķiplokspiedi-ja nav var vienk sasmalcināt).Pacep nedaudz tad liek gaļu klāt un garšvielas un papriku.Cepj kamēr gaļa jau pamīksta. Tad pievieno ūdeni, tik daudz, cik grib mērci.Tad kādu laiku tā pasautē.Pa to laiku atšķaida nedaudz ūdeni ar miltiem(arī tik daudz, cik biezu grib mērci- es lieku 2 ēd k bez kaudzes)Tad lēnā strūkliņā lej klāt un maisa.
  2. Kad nedudz pavārijies pievieno 1 ēd k krējuma, apmaisa un gatavs.Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, vai kartupeļu biezeni.

Komentāri

IB 2010. gada 28. septembris 11:00
Ja miltus apcep pirms pievieno mērcei tad, gulašs negaršos pēc miltiem :)
R-K 2009. gada 6. decembris 14:30
Ja karriju un majorānu noņem nost, tad ir okay! :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni