Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cūkgaļas gulašs ar garšvielām

2005. gada 24. augusts
Foto: Agnese Vistiņa
Pagatavošana
1 min
1. Sagriež cūkgaļu mazos gabaliņos.Tāpat sagriež sīpolu, burkānus, puravu un papriku. Liek cepties sagrieztos sīpolus,burkānus, puravu un ķiplokus (kurus izspiež caur ķiplokspiedi-ja nav var vienk sasmalcināt).Pacep nedaudz tad liek gaļu klāt un garšvielas un papriku.Cepj kamēr gaļa jau pamīksta. Tad pievieno ūdeni, tik daudz, cik grib mērci.Tad kādu laiku tā pasautē.Pa to laiku atšķaida nedaudz ūdeni ar miltiem(arī tik daudz, cik biezu grib mērci- es lieku 2 ēd k bez kaudzes)Tad lēnā strūkliņā lej klāt un maisa.
2. Kad nedudz pavārijies pievieno 1 ēd k krējuma, apmaisa un gatavs.Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, vai kartupeļu biezeni.
Uz augšu