Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Sālītu sēņu & kartupeļu sacepums

2005. gada 24. augusts
Foto: zazuleens
Pagatavošana
1 min
1. kartupeļus sagriež 0,5 cm šķēlītēs. Malto gaļu sajauc ar sakapātiem sīpoliem, sāli, pipariem, garšvielām. Sālītās sēnes sakapā.
2. Tad liek kārtām kartupeļus, malto gaļu un sēnes, bet beigās visam pāri atkal kartupeļus. Tad kartupeļiem vēl mazliet uzkais universālās garšvielas un pārlej ar krējumu, kas mazliet atšķaidīts ar ūdeni. Pēc tam cepeškrāsnī iekšā un cep, kamēr kartupeļi mīksti. Ļoooti garšīgi!
3. Jāņem tieši sālītās sēnes, jo tas piešķir īpašu garšu.
Uz augšu