Saldskābo ābolu pankūkas

5 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Āboli (salskābi)
  • 3 olas
  • Cukurs (pēc garšas)
  • Šķipsna sāls
  • Milti
  • Kanēlis (pēc vēlēšanās)

Pagatavošana

30 min.
  1. Nomizo ābolus, izņem serdes. Ābolus sarīvē.
  2. Pievieno olas, cukuru, sāli, kanēli. Visu samaisa.
  3. Pakāpeniski pievieno miltus, kamēr mīkla kļuvusi tik bieza, ka var viegli ar karoti atdalīt (ne pārāk bieza un ne šķidra).
  4. Cep sakarsētā pannā. Pankūciņas garšīgas ar krējumu un arī atdzisušām nav ne vainas.
  5. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

ai 2009. gada 24. maijs 17:50
Es arī cepu tieši šādas ābolu pankūkas. Visgaršīgākās! Tikai ēdu nevis ar krējumu, bet piedzerot pienu.Ābolu skābumiņš un piens - super!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize