Mandeļu kūka toska

2005. gada 23. augusts
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
45 min
1. Sviestu un cukuru saputo. Pievieno olas. Pakāpeniski pielej pienu un ar cepamo pulveri sajauktus miltus.
2. Uzklāj uz plāts cepamo papīru, tad vienmērīgā kartā uzliek sagatavoto mīklu.
3. Izkausē sviestu glazūrai un sajauc ar pārējām sastāvdaļām. Iegūto masu uzklāj uz mīklas.
4. Cep sakarsētā cepeškrāsnī 225 °C apm. 20 min.
5. Sagatavoto vaniļas krēmu pēc pamācības uz iepakojuma.
6. Krēmu atdzesē. Stingri saputo saldo krējumu un sajauc ar vaniļas krēmu. Pieliek sarīvētu sarīvētu citrona miziņu.
7. Izcepto kūku sadala divās daļās. Apakšējo kārtu noklāj ar sagatavoto krēmu, bet augšējo uzliek tai pāri. Sagriež 8 gabaliņos
Uz augšu