Ābolu biezenis bez cukura neābolu gadam

3 1

Sastāvdaļas

  • Jebkuri āboli
  • Ūdens

Pagatavošana

1 min.
  1. Ābolus nomizo, sagriež gabaliņos
  2. Katlā ielej nedaudz ūdeni, ieber ābolus, sutina kamēr āboli izšķīduši un biezenis sabiezējis
  3. Sapildi 3 l burkās un kārtīgi pasterizē 90 grādos 60 min.
  4. Biezenis stāvēs gadiem, ja vajag.
  5. Āblou negadā ņem , liec klāt brūklenes vai dzērvenes , cukuru un vāri zapti bez bēdām un par brīnumu draudzenei, ka tev ābolu negadā ir jauka ābolu zapte.

Komentāri

diana 2009. gada 25. augusts 12:18
Vai bez pasterizesanas aboli stavees???

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi