Sviesta pupiņas, kā piedeva pie kartupeļiem/gaļas

3 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 300 g Sviesta pupiņu ar visām pākstīm
  • 200 ml saldā krējuma
  • Ķiploka galviņa
  • Garšvielas (pēc katra vēlmes)

Pagatavošana

20 min.
  1. Sviesta pupiņu pākstis 15 minūtes mazliet apvāra sālsūdenī (galvenais nepārvārīt, lai nav tādas, ka tūlīt izšķīdīs, jābūt stingrām, bet mīkstām).
  2. Nogriež galus un katru sviesta pupiņu pāksti sagriež 3 daļās. Pēc tam liek uz pannas un apcep ar ķiplokiem (grieztiem vai spiestiem-pēc paša izvēles).
  3. Kad ir apcepies liek klāt saldo krējumu un mazliet pasautē! Beigās pieliek garšvielas.
  4. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Ināra Bogdanova 2009. gada 5. augusts 15:52
Noņēmu dārzā sviesta pupiņas,jo nekad nebiju tās sējusi dārzā,un tagad meklēju kā viņas pagatavot!Jo pati nekad tās neesu gatavojusi!LIELS PĀLDIES UN ĻOTI GARŠĪGI......

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni