Medus spārniņi

5 1

Sastāvdaļas

  • 0.5 kg vistu spārniņi
  • 1 tējk.medus
  • 1 tējk.sinepes
  • 2 daiviņas ķiploka
  • Citronpipari un sāls pēc garšas
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana

1 min.
  1. Spārniņus sadala pa locītavu vietām.
  2. Saliek traukā, pieliek visas sastāvdaļas - medu, sinepes, pipasrus, sāli un caur spiedi izpiestus ķiplokus, kārtīgi samaisa (labāk ar rokām). Atstāj uz pāris stundām.
  3. Cep eļļā brūnus, tad mazliet pielej ūdeni (pavisam nedaudz), pannai uzliek vāku un sautē. Ja vēlas, cepšanas laikā var piebērt vēl citas garšviels pēc izvēles.
  4. Ļoti laba aukstā uzkoda, bet var ēst arī siltus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas