Aknu mērce

4 1

Sastāvdaļas

  • Aknas 500gr(var ņemt vairāk)
  • Sīpols
  • Vegeta
  • Milti
  • Eļļa cepšanai
  • Ūdens,piens
  • Dažas ēdk.krējums

Pagatavošana

1 min.
  1. aknas sagriež mazos kubiciņos(var šaurās strēmelītēs),liek pannā cept,pievieno garšvielas,tad pievieno sagrieztus sīpolus,vēl cep kamēr sīpoli gatavi,pievieno miltus,cepot maisa,lai milti būtu viscaur ar eļļu,vēl mazliet apcep,tad uzlej pienu,ūdeni(ūdeni mazāk nekā piens),pievieno krējumu,maisa cepot līdz sabiezē.

Komentāri

Daniela Supere 20. oktobris 14:22
Haha! Nu vegetā tik tiešām nav nekā veselīga, bet atļaušos piebilst, ka pavāri arī sāli lieto un dažādus garšas pastiprinātājus(ne tos veselīgākos), tā, diemžēl, ir daudzviet, arī labos restorānos, uzskatu. Ja gribam veselīgi, tad jāmeklē pašiem alternatīvas un ēst vajadzētu tikai pašgatavoto savādāk, nedod Dievs, saindēsieties! Pirms izsakāt pretīgus komentārus par citiem, parūpējaties par sevi. Uzskatu, ka savs viedoklis ir jāpasniedz pieklājīgāk!
astere 2015. gada 4. jūnijs 16:36
lieliska recepte, BET, neliku nekādu vegetu bet gan sali un maltos piparus.
Ilva 2014. gada 2. februāris 20:17
Ilze- kas tad Jūs par pavāru, ja atbalstāt un, acīmredzot, pati lietojat Vegetu! :))

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji. Spied šeit, lai autorizētos.

Pamatēdieni

Jaunākās receptes